Haku

Uutiset ja tiedotteet

  Oppaat

   Kesälläkin myrskyää ja puita kaatuu…

   Ota runsaasti kuvia tapahtuneesta, jotta voit selvittää vahingon laajuuden vakuutusyhtiöllesi. Myös säätietoja kannattaa ottaa talteen. Ota myös yhteyttä omaan vakuutusyhtiöösi ja tee vahinkoilmoitus.

   Monista vakuutuksista korvataan myrskyjen aiheuttamia vahinkoja. Rakennuksille, irtaimistolle ja piha-alueelle aiheutuneita myrskyvahinkoja ja lisävahinkojen torjuntakustannuksia voidaan korvata koti- tai maatilavakuutuksesta. Metsävahinkoja voidaan korvata metsävakuutuksesta. Ajoneuvolle aiheutuneita myrskyvahinkoja korvataan törmäys- tai luonnonilmiöosan sisältävästä autovakuutuksesta.

   Vahinkojen välttämiseksi kiinnitä huomiota erityisesti lähellä asuinrakennuksia olevien puiden kuntoon ja niiden kaatumisriskiin. Tarkista myös kattorakenteet, ovatko ne kunnossa ja varmista, että sadevesi pääsee estettä sadevesikaivoihin. Myös omaa vakuutusturvaa on hyvä tarkistaa ja aika ajoin päivittää vastaamaan omaa tarvettaan. Vakuutusten korvauspiirissä ja vakuutusehdoissa on eroja ja tarkempia tietoja oman vakuutuksen korvauspiiristä saat omasta vakuutusyhtiöstäsi.

   Tutustu oppaaseen: Myrskyt ja muut luonnonilmiövahingot

   Lähetys epäonnistui. Tarkista, että täytit vaaditut kentät.

   Palaute julkaisusta

   Voit auttaa meitä kehittämään oppaidemme sisältöjä antamalla palautteesi

   Kiitos!

   Pystyäksesi käyttämään chattia on teidän hyväksyttävä markkinointievästeet

   Muuta evästeasetuksia