Haku

Ajankohtaista

Suodata / Sisältö:

Suodata /  Vuosi:

Tutustu

FINE 50 vuotta – juhlavuoden sisällöt

Lue, katso ja kuuntele: vähän historiaa, paljon tätä päivää sekä kiinnostavia ajatuksia tulevaisuudesta. Artikkeleita ja podcasteja näillä sivuilla.

Uutiset

Etsimme kesätyöntekijää FINEen

Haemme FINE Vakuutus- ja rahoitusneuvontaan kesätyöntekijää tukitiimimme monipuolisiin asiakaspalvelu- ja toimistotehtäviin. Työn voi aloittaa joustavasti jo toukokuussa tai aikaisemminkin.

Uutiset

Sijoitushuijauksilta suojautuminen: Kriittinen ajattelu avainasemassa

Sijoittamisen maailma on pullollaan mielenkiintoisia mahdollisuuksia, mutta siellä piilee myös vaaroja. Sijoitukset ovat houkutteleva kohde paitsi sijoittamisesta kiinnostuneille ihmisille, myös huijareille. Sijoituspetokset eli sijoitushuijaukset ovat monimutkainen ja sitkeä ongelma, joilta välttyminen vaatii sekä tietämystä että valppaana pysymistä.

Uutiset

Voiko vakuutusyhtiö irtisanoa sairauskuluvakuutuksen?

FINEn neuvontaan otetaan yhteyttä toisinaan tilanteissa, joissa asiakkaat ovat saaneet vakuutusyhtiöltään tiedon henkilövakuutuksen, kuten sairauskuluvakuutuksen irtisanomisesta. FINEn saamien yhteydenottojen perusteella kysymyksiä on herännyt muun muassa siitä, onko vakuutusyhtiöllä oikeus toimia näin, mistä asiakas voi saada uuden vakuutuksen ja miten mahdollinen uusi vakuutus kattaa sairauksia, jotka ovat alkaneet irtisanottavan vakuutuksen voimassa ollessa.

Uutiset

FINE-seminaari: Hands on -otteella entistä sujuvampaan yhteistyöhön ja prosesseihin

Syksyn FINE-seminaarissa keskityttiin hyvän yhteistyön vahvistamiseen FINEn sidosryhmien, vakuutusyhtiöiden ja pankkien kanssa. Yhteisenä isona tavoitteena on kehittää asioiden entistäkin sujuvampaa käsittelyä neuvonnassa ja riidanratkaisussa.

Uutiset

Vinkit lainan vertailuun, kilpailuttamiseen ja hakemiseen

Lainan hakeminen ja ottaminen ovat paitsi isoja päätöksiä, myös omaan talouteen merkittävästi vaikuttavia asioita. Etenkin ison ja pitkäaikaisen lainan ottamisen vaikutus talouteen on merkittävä – siksi lainan hakemiseen kannattaa suhtautua vakavasti. Kun teet harkitsemisen, vertailun ja valinnan huolella, taloutesi kiittää.

Pystyäksesi käyttämään chattia on teidän hyväksyttävä markkinointievästeet

Muuta evästeasetuksia