Haku

Ajankohtaista

Suodata / Sisältö:

Suodata /  Vuosi:

Tutustu

FINE 50 vuotta – juhlavuoden sisällöt

Lue, katso ja kuuntele: vähän historiaa, paljon tätä päivää sekä kiinnostavia ajatuksia tulevaisuudesta. Artikkeleita ja podcasteja näillä sivuilla.

Uutiset

IhanFINE podcast: Oma vakuutus lemmikille?

Kun karvakuono sairastaa, eläinlääkärilasku voi kasvaa suureksi. Moni lemminkin omistaja miettii, kannattaisiko koiran tai kissan sairauksiin ja tapaturmiin varautua vakuutuksella. Entä korvaako vakuutus, jos koira tuhoaa omaisuutta tai vahingoittaa toista koiraa?

Uutiset

Myrskyt, tuholaiset ja muut haaverit kesämökillä – miten varautua vahinkoihin ja estää niitä?

Onnistuneen kesämökkikauden varmistamiseksi voi monia asioita ennakoida ja tarkistaa etukäteen.  Vakuutukset auttavat niissä tilanteissa, kun vahinko on jo tapahtunut. Moniin vahinkoihin voi varautua ja niitä myös ennaltaehkäistä riittävillä kunnossapito- ja tarkastustoimenpiteillä sekä suojeluohjeiden noudattamisella. Lue ja käy läpi FINE Vakuutus- ja rahoitusneuvonnan kokoamat keskeiset ohjeet ennen kesämökkikauden alkua.

Uutiset

Mökkisesonki alkaa – onhan mökkisi vakuutusturva kunnossa?

Mökkikauden alkaessa on hyvä tarkistaa, että vakuutukset ovat kunnossa myös mökillä. IhanFINE-podcastin viidennessä jaksossa on vieraana FINEn vakuutusasiantuntija Jenni-Maria Pippola. Hän kertoo muun muassa, pitääkö saunarakennukset ja grillikatokset vakuuttaa erikseen, ja mitä myrskyvahinkoja vakuutus kattaa.

Uutiset

Läheisen kuolema – opas käytännön järjestelyihin ja tukeen

Läheisen kuolemaan liittyy monia käytännön järjestelyitä, joiden tekeminen surun keskellä voi olla raskasta ja tuntua vaikealta. Suomi.fi:n verkkosivuilla julkaistu opas: ’Läheisen kuolema’ ohjaa omaisia asioiden hoidossa ymmärrettävällä tavalla, askel kerrallaan eteenpäin.

Uutiset

Edunvalvontavaltakirja mukaan kodin kansioon, tee se ajoissa

Moni saattaa kokea edunvalvontaan liittyvät asia hyvinkin kaukaisiksi, itselle vieraaksi ja vaikeasti hahmotettavaksi kokonaisuudeksi. Asian käsittelyä ja valtuutuksen tekoa tulee helposti siirrettyä tuonnemmaksi tulevaisuuteen.

Pystyäksesi käyttämään chattia on teidän hyväksyttävä markkinointievästeet

Muuta evästeasetuksia