Haku

Copyright

FINE ylläpitää verkkosivujaan osoitteessa: www.fine.fi.

FINEn tavoitteena on, että sivustolla oleva tieto on kattavaa, ajantasaista ja paikkansapitävää. FINEllä on milloin tahansa oikeus muuttaa sivuston sisältöä ja sen käyttöoikeutta.

Sivuston sisältö ja kuvamateriaali ovat FINEN omaisuutta. Sivustolla esitettyjä tietoja saa käyttää yksityisiin ja ei-kaupalliseen tarkoitukseen. Lehdistötiedotteiden ja muiden julkisiksi tarkoitettujen materiaalien (esimerkiksi julkaisujen) tiedonvälitys on sallittua, niitä käytettäessä on myös lähde mainittava.

FINE ei vastaa näiden sivujen käytöstä tai käytön keskeytymisestä aiheutuneista vahingoista, eikä myöskään sivuilla olevien tietojen oikeellisuudesta ja ajantasaisuudesta. FINEllä on milloin tahansa oikeus muuttaa näillä sivuilla olevaa tietoa.

Sivusto sisältää myös kolmansien tahojen tuottamaa materiaalia ja linkkejä heidän ylläpitämilleen sivustoille. FINE ei vastaa tällaisesta kolmansien tahojen tuottamasta ja/tai ylläpitämästä sisällöstä. Emme myöskään kerää sivustolla käyvien tahojen henkilötietoja.

Voit halutessasi antaa meille verkkosivuihin liittyvää palautetta osoitteeseen: info(ai)fine.fi

Pystyäksesi käyttämään chattia on teidän hyväksyttävä markkinointievästeet

Muuta evästeasetuksia