Haku

Paperilomakkeet

Täytä paperinen yhteydenottolomake, jos et voi tunnistautua sähköiselle yhteydenottolomakkeelle.

FINE tarvitsee allekirjoitetun lomakkeen, jotta voi hoitaa asiaasi ja saada vastapuolena olevalta palveluntarjoajalta tietoja. Lomakkeella annat vakuutuksen siitä, että olet tutustunut ja hyväksynyt, miten FINE käsittelee henkilötietojasi.

Jos hoidat asiaa toisen henkilön tai tahon puolesta, valitse seuraavista:

 • Pyydä päämiestäsi täyttämään ja allekirjoittamaan yhteydenottolomake (sähköisenä tai paperisena). Lomakkeen lopussa on kohta, jossa hän voi antaa valtuutuksen asiamiehelle tai
 • pyydä päämiestäsi täyttämään ja allekirjoittamaan paperinen FINE-valtuutuslomake, jossa hän antaa sinulle asiamiesvaltuutuksen asiansa hoitamiseen. Täytä yhteydenottolomake (sähköisenä tai paperisena) ja liitä mukaan päämiehen täyttämä FINE-valtuutuslomake. Muista toimittaa päämiehellesi myös tiedote FINEn henkilötietojen käsittelystä.

Tulosta tästä yhteydenottolomake (pdf).

Jos hoidat asiaa toisen henkilön tai tahon puolesta, pyydä päämiestäsi täyttämään ja allekirjoittamaan FINE-valtuutuslomake. Lomakkeella on kohta, jossa hän voi antaa valtuutuksen asiamiehelle. Muista toimittaa päämiehellesi myös seloste FINEn henkilötietojen käsittelystä.

Vaihtoehtoisesti päämies voi täyttää yhteydenottolomakkeen (sähköisenä tai paperisena) ja antaa asiamiesvaltuutuksen yhteydenottolomakkeen avulla.

Tulosta tästä FINE-valtuutuslomake (pdf).

Miten toimitan täytetyn paperilomakkeen FINElle?

Miten toimitan täytetyn paperilomakkeen FINElle?

Voit toimittaa täytetyn lomakkeen FINElle seuraavilla tavoilla:

 • Suojatun sähköpostin liitteenä. Pääset lähettämään suojatun viestin osoitteessa: https://securemail.fine.fi/. Valitse vastaanottajaksi INFO (info@fine.fi).
 • Tunnistautumalla sähköiselle yhteydenottolomakkeelle ja lisäämällä skannatun lomakkeen liitteeksi
 • Postitse osoitteeseen:
  FINE Vakuutus- ja rahoitusneuvonta
  Porkkalankatu 1
  00180 Helsinki

Pystyäksesi käyttämään chattia on teidän hyväksyttävä markkinointievästeet

Muuta evästeasetuksia