Haku

Uusia FINEläisiä

Iris Muurasniemi
opiskelijaharjoittelija 

"Kollegani aikaisemmassa työpaikassani suositteli FINEä hyvänä työpaikkana, jossa tulee oppimaan paljon. Osallistuin myös FINE 50 vuotta - juhlaseminaariin, jossa mielenkiintoiset ja osittain humoristisetkin puheenvuorot jäivät mieleeni. Koko organisaatiosta jäi tuolloin positiivinen kuva, jossa voisin hyödyntää aiempaa osaamistani - siksi päätinkin hakea töihin FINEen.

Työskentelen opiskelun ohessa osa-aikaisesti opiskelijaharjoittelijana. Työnkuvaani kuuluu vakuutusneuvonta sekä kirjallisesti että puhelimitse. Työssäni minua haastaa ehdottomasti vakuutusmaailman moninaisuus, josta oppii joka päivä jotain uutta. Palkitsevaa on löytää ratkaisu oikeudelliseen ongelmaan vakuutusehtojen rajoissa. Minua motivoi myös asiakkaiden auttaminen heidän konkreettisissa ongelmissaan.

Odotan FINEssä vakuutusalaan tutustumista ja uusien asioiden oivaltamista ja sitä kautta omaa kehittymistäni sekä työskentelyä mukavien työkavereiden kanssa."

Johanna Tykkä
asiantuntija

"Hain FINEen töihin tuttavani suosituksesta. Hän tekee yhteistyötä fineläisten kanssa ja arveli, että pääsisin FINEssä hyödyntämään aiempaa työkokemustani ja samalla syventymään vakuutus- ja pankkiasioihin. Tuttavani myös kehui fineläisiä hyviksi tyypeiksi, mikä onnekseni on osoittautunut paikkansa pitäväksi arvioksi.   

Riidanratkaisua vaikeuttaa varsinkin se, ettei juridiikassa ole useinkaan yhtä oikeaa valmista vastausta. Saman asian voi helposti nähdä monella eri tavalla, muutenhan riitoja ei olisi. Lisähaastetta tuo se, että uudenlaisia riitoja tulee jatkuvasti, kuten esimerkiksi verkkourkintatapauksissa on nähtävissä. Työn palkitsevin puoli jää vielä nähtäväksi, mutta kyllä se aina palkitsee, kun riitaisa asia tulee selvitettyä.

Työskentelen neuvonnassa ja riidanratkaisussa asiantuntijana, ja työni on toistaiseksi painottunut pankkiasioihin. Odotan sitä, että pääsen laajentamaan osaamistani pankki- ja vakuutusasioissa ja saan olla osa FINEn osaavaa asiantuntijaorganisaatiota."

Minja Lappi
opiskelijaharjoittelija

"FINE oli minulle edellisestä työpaikasta jo entuudestaan tuttu ja jo tällöin organisaatio herätti oman mielenkiinnostukseni. Olen kiinnostunut myös ADR:sta sekä sopimusoikeudesta, ja siksi hainkin FINEen töihin.

Perehdyn pankkiasioihin työssäni ja tulen tekemään neuvontaa näissä asioissa. Haastavinta ovat varmasti sellaiset oikeudelliset kysymykset, joihin ei ole aikaisemmin törmännyt. Toisaalta sitten erityisen palkitsevaa on, kun löytää näihin kysymyksiin vastauksen ja pääsee samalla neuvomaan asiakasta eteenpäin sekä oppimaan uutta. 

Odotan FINEssä, että pääsen kehittymään sekä yhdistelemään jo opittuja asioita käytäntöön ja oppimaan uusia asioita ADR-toiminnasta."

Lähetys epäonnistui. Tarkista, että täytit vaaditut kentät.

Palaute julkaisusta

Voit auttaa meitä kehittämään oppaidemme sisältöjä antamalla palautteesi

Kiitos!

Pystyäksesi käyttämään chattia on teidän hyväksyttävä markkinointievästeet

Muuta evästeasetuksia