Haku

Anu Koskenvuo aloitti FINEn uutena toimitusjohtajana

FINEn uuden toimitusjohtajan OTK, VT, eMBA Anu Koskenvuon ensimmäinen työviikko täyttyi aamuinfoista, lautakuntakokouksista, suunnittelupalavereista ja ennen kaikkea tutustumisista uusiin työkavereihin FINEssä.

”Olen ottanut uudet tehtävät innolla vastaan. FINEssä on valtavasti asiantuntemusta niin vakuutus-, pankki- kuin sijoitusasioissa sekä osaava ja asioita eteenpäin vievä henkilöstö. Olen aikaisemmissa työtehtävissäni tehnyt yhteistyötä FINEn kanssa ja kokemukseni luotettavasta, riippumattomasta ja aidosti välittävästä organisaatiosta vahvistuvat vain entisestään”, Anu sanoo.

Anu Koskenvuolla on pitkä kokemus monipuolisista vahinkovakuuttamisen asiantuntija- ja johtotehtävistä. Koskenvuo siirtyi FINEen Aktia Henkivakuutus Oy:n operatiivisen johtajan tehtävästä, missä hän on kerryttänyt kokemusta myös henkivakuuttamisesta sekä pankki-, säästö- ja sijoituspalveluista.

FINEssä palvellaan niin asiakkaita, finanssialan palveluntarjoajia kuin laajaa sidosryhmien verkostoa.

”Työsarkamme asiakkaiden neuvonnassa, riidanratkaisussa ja alan käytänteisiin vaikuttamisessa on hyvin laaja. Aiomme jatkossakin taata asiantuntevan, osaavan, helposti lähestyttävän ja tehokkaan henkilökohtaisen palvelun niin vakuutus-, pankki- kuin sijoitusasioissakin. Tämän työn tekemiseen meillä on erinomainen joukko todellisia asiantuntijoita. Oman henkilöstömme ohella teemme työtä yhdessä huippuosaajien kanssa lautakunnissamme. Hyvin nopeasti olen myös saanut todeta, että kaikesta tekemisestä meillä FINEssä välittyy luotettavuus, aikaansaaminen ja yhteistyökyky.” 

"FINEllä on aktiivinen rooli finanssialan käytänteiden kehittämisessä, ennakoinnissa ja ajankohtaisten asioiden tietoisuuteen tuonnissa. Tätä roolia tulemme edelleenkin vahvistamaan." 

Työpäiviensä jälkeen Anuun voi törmätä lenkkeilemässä ison villakoiransa kanssa Espoon keskuspuistossa. 

Lähetys epäonnistui. Tarkista, että täytit vaaditut kentät.

Palaute julkaisusta

Voit auttaa meitä kehittämään oppaidemme sisältöjä antamalla palautteesi

Kiitos!

Pystyäksesi käyttämään chattia on teidän hyväksyttävä markkinointievästeet

Muuta evästeasetuksia