Haku

Talousasiat hoitoon huolella – uusi opas tutustuttavaksi

Finanssiala ry:n koordinoimassa hankkeessa on ollut mukana yli 20 toimijaa miettimässä, mitä asioita kuuluu taloudelliseen varautumiseen vanhuuden varalta. Hankkeen pohjalta ideoidun uuden oppaan 'Suunnittele itse elämääsi - talousasiat hoitoon huolella' tarkoituksena on saada ihmiset pohtimaan niitä asioita, joita on hyvä huomioida oman talouden hallinnassa, kun ikää tulee lisää.

Oppaassa on mukana muun muassa seuraavia asiakokonaisuuksia: Oma hyvinvointi ja sen rahoitus, oma varallisuus resurssina, käytännön pankkiasiointi maksamisesta toisen puolesta asiointiin, elämäntilanteiden muutokset ja niihin varautuminen sekä suojautuminen taloudellisilta huijauksilta.

Tutustu oppaaseen: Suunnittele itse elämääsi – talousasiat hoitoon huolella. Oppaan on toimittanut Kristiina Siikala Finanssiala ry.stä.

Tutustu myös FINEn selvitykseen, mitä ikäihmisille suunnattuja pankkipalveluita ja niiden käyttöä helpottavia neuvontapalveluita pankit tarjoavat ja missä laajudessa: Ikäihmisten pankkipalvelut.

 

 

Lähetys epäonnistui. Tarkista, että täytit vaaditut kentät.

Palaute julkaisusta

Voit auttaa meitä kehittämään oppaidemme sisältöjä antamalla palautteesi

Kiitos!