Haku

Uusia vahvistuksia FINEen

Neuvontamme on vahvistunut ja osaaminen lisääntynyt kahdella kokeneella finanssialan asiantuntijalla. Lue lisää Jaanan ja Sennin odotuksista ja ajatuksista uuden oppimisesta, syväosaamiseen kasvamisesta sekä uusista työtehtävistä ja sen myötä tulevista haasteista ja työn palkitsevuudesta FINEssä.

Asiantuntija Jaana Mäkelä, mikä sai sinut hakemaan FINEen töihin?

Olen työskennellyt pitkään vakuutusyhtiössä henkilövakuutusten parissa. Uusi näkökulma vakuutusmaailmaan tuntui houkuttelevalta ja mielenkiintoiselta ajatukselta ja sehän FINEssä toteutuu.

Mitä teet FINEssä?

Toimin vakuutusasiantuntijana ja neuvon ainakin näin alkuun henkilövakuutusasioissa, sekä kirjallista- että puhelinneuvontaa.

Mitkä asiat työssäsi haastavat tai palkitsevat sinua?

Haastavaa varmasti on näin alkuun tunnistaa ja hahmottaa asiakkaan avuntarve ja kyetä perustelemaan esimerkiksi päätöksiä ja neuvomaan asiakasta siten, että hän ymmärtää, miksi johonkin tiettyyn lopputulemaan tai ratkaisuun on päädytty. Toisaalta sitten taas on varmasti palkitsevaa kun kykenee antamaan asiakkaalle sen avun, mitä hän on lähtenyt hakemaan.

Mitä odotat FINEssä työskentelyltä?

Työn puolesta odotan mielenkiinnolla sitä, kuinka paljon pysytyn hyödyntämään nykyistä tietotaitoani neuvonnassa. Odotan myös paljon syventävää näkökulmaa tutuista tuotteista ja uuden oppimista sekä mahdollisesti kokonaan uusien vakuutuslajien oppimista tulevaisuudessa. Odotan myös kovasti uusien kollegoiden tapaamista kasvotusten konttorilla!

Asiantuntija Senni Heikkinen, mikä sai sinut hakemaan FINEen töihin?

Olen ollut vakuutusalalla jo useamman vuoden ja kun huomasin FINEn rekrytoinnin oli heti selvää, että hakisin tehtävään. FINE edustaa vakuutusalan objektiivista asiantuntijatahoa ja tuntui mukavalta ajatukselta päästä ratkomaan ihmisten pulmia ulkopuolisen asiantuntijan näkökulmasta ja samalla kasvaa vakuutusalan syväosaajaksi.

Mitä teet FINEssä?

FINEssä olen ollut nyt muutaman viikon ja perehtynyt yksityistapaturmavakuutusten sekä kotivakuutusten ongelmatilanteisiin. Työssäni tulen neuvomaan asiakkaita esimerkiksi heidän saatuaan kielteisen korvauspäätöksen vakuutusyhtiöltä tai jos muuten palveluntarjoajan menettely ei ole miellyttänyt asiakasta.

Mitkä asiat työssäsi haastavat tai palkitsevat sinua?

Työssäni toistaiseksi haastavinta on ollut uusien vakuutuslajien opettelu ja sisäistäminen ja tuon tiedon vieminen käytännön tapauksiin. Samalla kuitenkin koen, että uuden oppiminen on erittäin mielenkiintoista. Työ tulee varmasti olemaan hyvin palkitsevaa, kun asiakkaan kanssa saamme selvitettyä jonkin hankalan asian. Jatkossa haastavinta varmasti tulee olemaan ikävät tilanteet, joita asiakkaamme ovat saattaneet elämässään kohdata.

Mitä odotat FINEssä työskentelyltä?

FINEssä työskentelyltä odotan erilaisia kohtaamisia asiakkaiden kanssa ja avun tarjoamista tilanteissa, joissa asiakkaalla on hankaluuksia ymmärtää esimerkiksi vakuutusyhtiön päätöksiä.

Kommentointi

Otsikko:
Kommentti:
Nimi:
 

Lähetys epäonnistui. Tarkista, että täytit vaaditut kentät.

Palaute julkaisusta

Voit auttaa meitä kehittämään oppaidemme sisältöjä antamalla palautteesi

Kiitos!