Haku

Ajankohtaista

Suodata / Sisältö:

Suodata /  Vuosi:

Tutustu

FINE 50 vuotta – juhlavuoden sisällöt

Lue, katso ja kuuntele: vähän historiaa, paljon tätä päivää sekä kiinnostavia ajatuksia tulevaisuudesta. Artikkeleita ja podcasteja näillä sivuilla.

Tiedotteet

Asiakkaita huijataan verkkopankilta näyttäville valesivustoille

Huijaustapauksiin liittyvien yhteydenottojen määrä FINEen on lähes kaksinkertaistunut edelliseen vuoteen verrattuna. Suurin osa tapauksista ja niiden selvittelystä liittyy asiakkaan erehdyttämiseen pankin verkkopankilta näyttäville huijaussivuille. Yhteydenottoja on tullut kaikkiaan 450, joista suurin osa on käsitelty neuvonnassa ja noin 100 on saatettu riita-asiana Pankkilautakunnan käsiteltäväksi.

Uutiset

IhanFINE-podcast: Kuinka tunnistaa nettihuijaus?

Huijattiinko sinua nettikirpputorilla? Tunnistatko verkkohuijauksen vaarattomasta viestistä? IhanFINE-podcastin toisen tuotantokauden ensimmäisessä jaksossa puhutaan siitä, miten nettihuijausyritykset voi tunnistaa ja miten tulee toimia, jos joutuu huijatuksi. Juontaja Kati Tammensolan vieraana on FINEn asiantuntija Sasu Heino, joka on perehtynyt erityisesti nettihuijauksiin ja niiden korvauskäytäntöihin.

Uutiset

Anu Koskenvuo FINEn uudeksi toimitusjohtajaksi

FINE Vakuutus- ja rahoitusneuvonnan uudeksi toimitusjohtajaksi on valittu OTK, VT Anu Koskenvuo. Hän aloittaa toimitusjohtajan tehtävässä 23.1.2023. Koskenvuolla on pitkä kokemus monipuolisista vahinkovakuuttamisen asiantuntija- ja johtotehtävistä. Koskenvuo siirtyy FINEen Aktia Henkivakuutus Oy:n operatiivisen johtajan tehtävästä, missä hän on kerryttänyt kokemusta myös henkivakuuttamisesta sekä pankki-, säästö- ja sijoituspalveluista.

Uutiset

Kuultua, kysyttyä ja selvitettyä – neuvonnan nostot

Seuraa näiltä sivuilta päivittäisiä nostoja asiakkaiden kysymyksistä vastauksineen. Mukana on kiinnostavia, erilaisia, ajankohtaisia ja haastaviakin kysymyksiä jokaiselle arkipäivälle jouluun saakka.

Uutiset

Ensimmäisen vakuutuksen hankinta – mitä, mistä, kuinka ja mitä varten?

Mopon vakuutus, kotivakuutus opiskelijalle, matkavakuutus reissuun? Nuorten ensimmäiset vakuutukset liittyvät tyypillisesti mopon tai auton hankintaan, uuteen omaan kotiin tai opiskelija-asuntoon muuttoon tai matkailuun.