Haku

Anu Koskenvuo FINEn uudeksi toimitusjohtajaksi

FINE Vakuutus- ja rahoitusneuvonnan uudeksi toimitusjohtajaksi on valittu OTK, VT Anu Koskenvuo. Hän aloittaa toimitusjohtajan tehtävässä 23.1.2023. Koskenvuolla on pitkä kokemus monipuolisista vahinkovakuuttamisen asiantuntija- ja johtotehtävistä. Koskenvuo siirtyy FINEen Aktia Henkivakuutus Oy:n operatiivisen johtajan tehtävästä, missä hän on kerryttänyt kokemusta myös henkivakuuttamisesta sekä pankki-, säästö- ja sijoituspalveluista.

"Otan tehtävän FINEssä innostuneena ja odottavaisin mielin vastaan. On kunnia päästä edistämään finanssialan hyvien käytänteiden kehitystä ja alan asiakkaiden asemaa luotettavasti toimivassa, aikaansaavassa ja yhteistyökykyisessä organisaatiossa. Tavoitteenani on varmistaa FINEn relevanttius jatkossakin tukemalla neuvonnan ja riidanratkaisun vaikuttavuutta ja sujuvuutta", Anu Koskenvuo kertoo.

”Haluan lämpimästi ja koko FINEn hallituksen puolesta kiittää Elli Reunasta hänen erittäin ansiokkaasta toiminnastansa FINEn johtajana. Hän on luotettavasti ja tehokkaasti vienyt toimintaa eteenpäin, huolehtien FINEn arvoista. Asiakaskeskeinen ja nopea palvelu, pitävät ratkaisut ja hyvien käytänteiden edistämien sekä puolueettomuudesta kiinnipitäminen kaikissa tilanteissa on hänellä ollut toiminnan keskiössä”, FINEn hallituksen puheenjohtaja Astrid Thors sanoo.

”Olemme luottavaisia, että Anu Koskenvuon johdolla FINE jatkaa kehitystään luotettavana ja asiantunteva alan toimijana ja että pystymme edelleen kehittämään palveluamme ja vastaamaan finanssialan ja asiakkaiden uusiin haasteisiin”, Thors jatkaa.

FINEn toimitusjohtajana elokuusta 2017 toiminut Elli Reunanen siirtyy vuoden vaihteessa Suomen Hypoteekkiyhdistyksen konsernin riskienhallinnasta vastaavaksi johtajaksi.

”Kiitos FINEn henkilöstölle, lautakunnille, lautakuntien puheenjohtajille, hallitukselle ja kaikille sidosryhmille reilusta viidestä yhteisestä vuosista! Teidän kanssanne ja tuellanne veimme FINEä eteenpäin ja hoidimme samalla neuvonnan ja riidanratkaisun tehtävät sujuvasti lisääntyneiden tapausmäärien, pandemian ja muiden muutosten keskellä. FINEn merkityksellinen ja tärkeä työ jatkuu uuden toimitusjohtajan vetämänä hyvästä tilanteesta. Suomalaisen finanssialan asiakkaalle on tarjolla erinomaisen hyvin toimiva neuvonta- ja vapaaehtoisen riidanratkaisun kanava, johon finanssiala on vapaaehtoisuudesta huolimatta poikkeuksellisen sitoutunut. Vastaavaa ei kansainvälisestä vertailussa hevin löydä. Tästä on syytä olla ylpeä ja pitää kiinni”, Elli Reunanen toteaa.

Lisätietoja:
Elina Antila, viestintäpäällikkö, p. 040 548 3838, elina.antila@fine.fi

                                                                                          

Lähetys epäonnistui. Tarkista, että täytit vaaditut kentät.

Palaute julkaisusta

Voit auttaa meitä kehittämään oppaidemme sisältöjä antamalla palautteesi

Kiitos!

Pystyäksesi käyttämään chattia on teidän hyväksyttävä markkinointievästeet

Muuta evästeasetuksia