Pappersformulär

Fyll i en kontaktblankett om du inte kan identifiera dig med det elektroniska kontaktblankett.

FINE behöver en undertecknad kontaktblankett för att kunna hantera ditt ärende och få information från den motstående tjänsteleverantören. Genom att använda formuläret bekräftar du att du har läst och accepterat hur FINE behandlar dina personuppgifter.

Om du uträttar på uppdrag av en annan person eller enhet, välj bland följande:

 • Be din huvudman att fylla i och underteckna kontaktformuläret (elektroniskt eller papper). Det finns ett avsnitt i slutet av formuläret där han kan auktorisera en agent eller
 • be din rektor att fylla i och underteckna en pappersblankett för FINE-fullmaktsblankett där han eller hon ger dig fullmakt att hantera ärendet. Fyll i kontaktblankett (elektroniskt eller papper) och bifoga FINE-auktorisationsformuläret som din rektor har fyllt i. Se till att även ge din huvudman ett meddelande angående behandlingen av FINEs personuppgifter.

Skriv ut kontaktblankett här.

Om du hanterar ärendet på uppdrag av en annan person eller enhet, be din huvudman att fylla i och underteckna FINE-fullmaktsblankett. Det finns ett avsnitt på blanketten där han kan auktorisera ett ombud. Se till att även ge din huvudman en beskrivning av FINEs behandling av personuppgifter.

Alternativt kan huvudmannen fylla i kontaktblankett (elektroniskt eller papper) och auktorisera ombudet med hjälp av kontaktblankett.

Skriv ut FINE fullmaktsblankett.

Hur skickar jag in en ifylld pappersblankett till FINE?

Hur skickar jag in en ifylld pappersblankett till FINE?

Du kan skicka in det ifyllda formuläret till FINE på följande sätt:

 • Bifogat till säker e-post. Du kan skicka ett säkert meddelande på: https://securemail.fine.fi/. Välj INFO ([email protected]) som mottagare.
 • Genom att identifiera till den elektroniska kontaktblankett och bifoga det skannade formuläret
 • Maila till:
  FINE Försäkrings- och finansrådgivning
  Porkalagatan 1
  00180 Helsingfors