Haku

Uusia vahvistuksia oikkareista

FINEssä on jo vuosien ajan ollut töissä oikeustieteen opiskelijoita. Monet meilläkin työskennelleistä opiskelijoista ovat valmistuttuaan jatkaneet finanssialan eri tehtävissä.

Yli 70 hakijasta valikoituneet Amanda ja Iiro ovat molemmat toisen vuoden oikeustieteen opiskelijoita. Työt ovat alkaneet ensiperehdytyksen jälkeen vauhdilla ja kysyimmekin nyt fiiliksiä ja kommentteja ensimmäisten viikkojen kokemuksista. Molemmat vakuuttivat, että työn, vapaa-ajan ja opiskelun pystyy sovittamaan hyvin yhteen.

Amanda: Vielä tämän vuoden puolella olisi tarkoitus saada oikeusnotaarin paperit Helsingin yliopistosta. Opinnot aloitin heti lukion jälkeen ja opiskelu on täyttänyt kaikki odotukseni, sillä oikeustieteen opiskelu on erittäin mielenkiintoista. Lisäksi opiskelun joustavuus on iso plussa. Esimerkiksi työt ja vapaa-ajan harrastukset pystyy sovittamaan hyvin yhteen opiskelun kanssa. Vapaa-ajallani urheilen paljon ja harrastuksiini kuuluu luistelu, josta minulla on pitkä urheilutausta.

Halusin FINEen töihin erityisesti siitä syystä, että vakuutussopimusoikeus kiinnostaa oikeudenalana. Lisäksi minusta on mahtavaa se, että FINE tarjoaa todella monipuolisia työtehtäviä ja työskentelemään pääsee itsenäisesti. Odotan sitä, että pääsen myöhemmin mukaan vielä juridisesti haastavampiin juttuihin, kuten riidanratkaisuun toimistossa.

FINEssa työskentelee todella ammattitaitoisia asiantuntijoita ja henkilöstöä. On hienoa, että keneltä tahansa voi kysyä neuvoa. Opiskelijalle FINE on paras mahdollinen työpaikka, koska FINE tarjoaa näköalapaikan asiantuntijatyöhön ja myös opiskelijana saa tehdä vastuullisia työtehtäviä.

Iiro: Opiskeluajan parasta antia ovat ehdottomasti olleet erilaiset oikeustapauskilpailut, sillä olen hyvin käytännönläheinen henkilö. Vapaa-ajallani harrastan kamppailulajeja ja pyrin mahdollisuuksien mukaan esiintymään oppilaitoksissa puhuen motivaatiosta.

Päädyin FINElle töihin, sillä olen aiemmin työskennellyt sosiaalivakuutusten parissa, jonka lisäksi olen kiinnostunut ylipäänsä finanssialasta. Toivon pääseväni perehtymään laajasti erilaisiin vakuutuksiin sekä myös tutustumaan pankki- ja arvopaperiasioihin.

FINE vaikuttaa hyvin matalahierarkiselta organisaatiolta, jossa kynnys kysyä neuvoa on matala! Erityisesti opiskelijan näkökulmasta on mahtavaa, että itseään mietityttäviä kysymyksiä voi kysyä kokeneilta asiantuntijoilta etkä ole kysymystesi kanssa yksin. Pidän erityisesti työtehtävien asiakaslähtöisyydestä sekä konkreettisuudesta.

Lähetys epäonnistui. Tarkista, että täytit vaaditut kentät.

Palaute julkaisusta

Voit auttaa meitä kehittämään oppaidemme sisältöjä antamalla palautteesi

Kiitos!