Haku

Blogi: Vakuutusshoppailua kotisohvalta?

Korona-aika on mullistanut maailmaa jo nyt monella tavalla. Kotikaan ei ole enää linna, kuten vanha sanonta aiemmin totesi. Nykyään koti on linnoitus, varsinainen monitoimikeskus, jossa vapaa-ajan vieton lisäksi tehdään päivätyöt, opiskellaan ja harrastetaan liikuntaa.

Koti on perinteisesti ollut tapaturmien osalta riskipaikka ja nyt olemme linnoittautuneina vaaran äärelle lähes 24/7. Jos uutisiin on uskomista, niin vahinkoja tapahtuu kuitenkin vähemmän. Ihmisten käyttäytyminen on muuttunut varovaisemmaksi eteenkin kodin ulkopuolella mutta myös kodin sisällä. Kun minnekään ei voi oikein mennä eikä ketään tavata, on tapaturmia aiheuttanut kiirekin helpottanut. Kuulostaapa mainiolta!

Nyt on hyvää aikaa miettiä mitä voisi tehdä oman terveytensä eteen, sillä jossain vaiheessahan se kiire taas alkaa ja epätietoisuus hälvenee. Kun terveydestä puhutaan on kolikon toisella puolella sen menettäminen; sairastuminen, tapaturma, ehkä jopa kuolema. Näistä pahoista peikoista ei pääse millään eroon, mutta niiden varalta voi koettaa varautua vakuutuksella. Koska vakuutusten sisältö ja sen antama turva voi välillä olla vähän vaikeita hahmottaa, on FINE koonnut yhteen eri vakuuttamisen vaihtoehdot kaikille omasta terveydestään ja hyvinvoinnistaan kiinnostuneille. 'Vakuutta viisasti - itsesikin' -oppaassa esitellään erilaisia vakuutustuotteita ja ohjataan FINEn sivuilla oleviin moniin vakuutuskohtaisiin oppaisiin, josta saa enemmän tietoa asiasta. Mukana ovat niin erilaiset tapaturmavakuutustuotteet sekä sairaskulu-, matka- sekä henkivakuutuskin. Tuotteiden toisiinsa vertaaminen kannattaa ja rahansa voi siten kohdentaa paremmin siihen tuotteeseen, jonka kokee itselleen tärkeäksi.

Sohvalta shoppailemalla voit sijoittaa omaan terveyteesi ja hyvinvointiisi. Suosittelen!

Lähetys epäonnistui. Tarkista, että täytit vaaditut kentät.

Palaute julkaisusta

Voit auttaa meitä kehittämään oppaidemme sisältöjä antamalla palautteesi

Kiitos!

Pystyäksesi käyttämään chattia on teidän hyväksyttävä markkinointievästeet

Muuta evästeasetuksia