Haku

Ajankohtaista

Suodata / Sisältö:

Suodata /  Vuosi:

Uutiset

Voiko vakuutusyhtiö irtisanoa sairauskuluvakuutuksen?

FINEn neuvontaan otetaan yhteyttä toisinaan tilanteissa, joissa asiakkaat ovat saaneet vakuutusyhtiöltään tiedon henkilövakuutuksen, kuten sairauskuluvakuutuksen irtisanomisesta. FINEn saamien yhteydenottojen perusteella kysymyksiä on herännyt muun muassa siitä, onko vakuutusyhtiöllä oikeus toimia näin, mistä asiakas voi saada uuden vakuutuksen ja miten mahdollinen uusi vakuutus kattaa sairauksia, jotka ovat alkaneet irtisanottavan vakuutuksen voimassa ollessa.

Uutiset

FINE-seminaari: Hands on -otteella entistä sujuvampaan yhteistyöhön ja prosesseihin

Syksyn FINE-seminaarissa keskityttiin hyvän yhteistyön vahvistamiseen FINEn sidosryhmien, vakuutusyhtiöiden ja pankkien kanssa. Yhteisenä isona tavoitteena on kehittää asioiden entistäkin sujuvampaa käsittelyä neuvonnassa ja riidanratkaisussa.

Uutiset

Vinkit lainan vertailuun, kilpailuttamiseen ja hakemiseen

Lainan hakeminen ja ottaminen ovat paitsi isoja päätöksiä, myös omaan talouteen merkittävästi vaikuttavia asioita. Etenkin ison ja pitkäaikaisen lainan ottamisen vaikutus talouteen on merkittävä – siksi lainan hakemiseen kannattaa suhtautua vakavasti. Kun teet harkitsemisen, vertailun ja valinnan huolella, taloutesi kiittää.

Uutiset

Miten korkosuojaus toimii annuiteettilainoissa?

Lainojen korkosuojauksiin liittyvistä kysymyksistä on tullut yhteydenottoja FINEen. Erityisesti korkosuojattujen annuiteettilainojen osalta epäselvyyttä on siitä, miten korkojen nousu vaikuttaa maksettaviksi tuleviin lainan kuukausieriin ja miten korkosuojaus toimii tällaisessa tilanteessa.

Uutiset

IhanFINE podcast: Mihin sairauskuluvakuutusta tarvitaan?

Olisiko Suomessakin syytä ottaa yksityinen sairauskuluvakuutus jotta välttäisi hoitojonot? Entä voiko vakuutusta edes saada, jos on jo jokin sairaus? Mitä terveysselvityksestä pitää tietää? IhanFINE podcastin kahdeksas jakso keskittyy yksityiseen sairauskuluvakuutukseen. Juontaja Kati Tammensolan vieraana studiossa on FINEn asiantuntija Jaana Mäkelä.

Pystyäksesi käyttämään chattia on teidän hyväksyttävä markkinointievästeet

Muuta evästeasetuksia