Haku

Hallituksen puheenjohtajaksi varatuomari Astrid Thors

Varatuomari Astrid Thors on aloittanut FINEn hallituksen uutena puheenjohtajana. Uusia jäseniä ovat myös kuluttaja-asiamies, ylijohtaja Antti Neimala Kilpailu- ja kuluttajavirastosta ja valtiovarainministeriön rahoitusmarkkinaosaston osastopäällikkö, ylijohtaja Leena Mörttinen. Hallituksessa jatkavat edelleen Finanssivalvonnan johtaja Anneli Tuominen, Finanssiala ry:n toimitusjohtaja Piia-Noora Kauppi, sekä sosiaali- ja terveysministeriön ylijohtaja Outi Antila. Hallituksen esittelijänä toimii toimitusjohtaja Elli Reunanen ja sihteerinä johtava neuvonantaja Ville Raulos.

Pitkään hallituksen puheenjohtajana toiminut Metropolitta Ambrosius ja hallituksen jäsen, ylijohtaja Päivi Hentunen siirtyivät vuoden vaihteessa omien virkavuosiensa jälkeen muiden asioiden pariin.

"Haluan kiittää Metropoliitta Ambrosiusta ansiokkaasta puheenjohtajuudesta, jona aikana FINE on vahvistanut asemansa asiantuntevana, puolueettomana ja tehokkaana toimijana. FINEn nopeat sekä usein periaatteelliset ratkaisut ovat tärkeitä sekä kuluttajille että koko sektorin toiminnalle", Astrid Thors sanoo.

Hallitus kokoontui uudessa kokonpanossaan ensimmäisen kerran 4. huhtikuuta. Hallitus käsitteli FINEn toimintakertomusta viime vuodelta ja vahvisti vuoden 2017 tilinpäätöksen.

Lähetys epäonnistui. Tarkista, että täytit vaaditut kentät.

Palaute julkaisusta

Voit auttaa meitä kehittämään oppaidemme sisältöjä antamalla palautteesi

Kiitos!