Haku

Ajankohtaista

Suodata / Sisältö:

Suodata /  Vuosi:

Uutiset

Varmista, että ulkolyhdyt pysyvät paikoillaan säässä kuin säässä

Lyhtyihin ja kynttilöiden polttamiseen liittyvät turvallisuustekijät sekä vakuutusten suojeluohjeet on hyvä ottaa kynttilöitä poltettaessa huomioon. Tärkein ohje turvalliseen kynttilätunnelmointiin on kynttilän valvonta sen palaessa.

Uutiset

Minkälainen vakuutus koiranpennulle?

Moni uuden lemmikkieläimen omistaja pohtii vakuutuksen tarvetta lemmikilleen. Useat vakuutusyhtiöt tarjoavat tuotteitaan – mutta mitä kannattaa huomioida vakuutuksen valinnassa? Haluaako lemmikkinsä vakuuttaa hoitokuluvakuutuksella, josta korvataan tapaturman tai sairauden hoidosta aiheutuneita eläinlääkärikuluja? Ja mitä pitää selvittää erityisesti vakuutusehtojen rajoitusten osalta?

Uutiset

Juhlaseminaari - yli puoli vuosisataa finanssialan osaamista

Kuluttajien auttaminen, luottamus riidanratkaisujärjestelmään, asiantuntemus ja varautuminen toimintaympäristön tuleviin muutoksiin. Nämä neljä teemaa nousivat esiin FINEn menestyksen elementteinä marraskuun seminaarissa, jossa juhlistettiin FINEn ja sen edeltäjien 50-vuotista historiaa.

Uutiset

Mitä henki- ja sairausvakuutuksista olisi hyvä tietää?

Harkitsetko henkivakuutusta? Minkälaisesta vakuutuksesta on kyse ja mitä olisi hyvä tietää ennen vakuutuksen ottamista? Minkälaisia sairauskuluvakuutuksia on tarjolla lapsille ja aikuisille, mitä vakuutuksista korvataan ja mitä ei? Tutustu päivitettyihin oppaisiimme.

Tiedotteet

Tiedote: Miten sujuvoittaa läheisen pankkiasiointia digiaikana?

Digitaaliset palvelut tekevät asioinnista virtaviivaista, mutta rajaavat ulkopuolelleen ne, joille verkon tai mobiilisovellusten käyttö on vierasta. Digiosaamattomuus hankaloittaa pääosin verkkoon siirtynyttä pankki- ja vakuutusasiointia. Keskustelu toiveista, eri vaihtoehtojen läpikäynti ja edunvalvontavaltuutuksen laatiminen ovat esimerkkejä keinoista miten läheistä voi auttaa finanssiasioiden hoidossa digiaikana.

Pystyäksesi käyttämään chattia on teidän hyväksyttävä markkinointievästeet

Muuta evästeasetuksia