Haku

RSS uutiskirjeet

Uutiskirje - FINE-webinaari: Pinnalla neuvonnassa 2021, uutisia digihaasteista vakuutusvilppiin

ma 8. marraskuu 2021

Ilmoittaudu FINEn joulukuun webinaariin: Pinnalla neuvonnassa 2021.
 

Marraskuu 2021

Jos luet viestin mieluummin selaimella, klikkaa tästä
 
 


 
 
 

Seminaari: FINE - Neuvontaa ja riidanratkaisua 50 vuotta

Ensi keskiviikon seminaarimme on täynnä. Voit kuitenkin seurata ohjelmaa striimin välityksellä 10.11.2021 kelo 14.00 - 16.15.

Katso tarkempi ohjelma ja ilmoittautuminen striimin seurantaan täältä »

 
 
 
 

Läheisten digiasioinnin haasteet ja kuinka ne ratkaistaan?

Digi- ja mobiilipalveluiden on tarkoitus tehdä päivittäisestä asioinnista ja raha-asioiden järjestelystä helppoa. Mitä tehdä, jos oma digiloikka on jäänyt ottamatta tai jos läheinen kaipaa apua asioidensa hoitoon?

Lue lisää kokoamistamme vinkeistä, miten läheisen pankkiasiointia voi digiaikana sujuvoittaa, miten asiointiapua voi hakea tai antaa väärin ja minkälainen merkitys edunvalvontavaltuutuksella on asioiden hoidossa.

Lue asiantuntija-artikkeli, Tuomas Hidén »

 
 
 
 

Vakuutusasioissa rehellisyys koituu kaikkien eduksi

Epäilyt vakuutusvilpeistä ovat yleistyneet. Usein tapaukset liittyvät autoihin, koti-irtaimistoon tai matkalla sattuneisiin vahinkoihin, joissa vakuutusyhtiön mielestä korvauksen hakija yrittää saada korvausta vilpillisin keinoin. Vilppiepäilyn tausta voi olla kuitenkin myös väärinymmärrys, eivätkä kaikki epäselvät tapaukset ole vilpeiksi epäiltyjä.

Lue asiantuntija-artikkelista lisää FINEn havainnoista, asioiden selvittelystä ja siitä, miten vakuutusvilpit tulevat kalliiksi kaikille vakuutuksenottajille. 

Lue asiantuntija-artikkeli, Tuomas Siirala »

 
 
 
 

Pankkilautakunta on ratkaissut lähes 20 phishing-tapausta

Valtaosa FINEn Pankkilautakunnan käsittelyyn tänä ja viime vuonna tulleista tapauksista on liittynyt kortti- ja pankkitunnustietojen urkintaan verkossa.

Tämän vuoden aikana on annettu lähes 20 ratkaisusuositusta phishing-tapauksissa, joissa asiakkaat ovat erehtyneet asioimaan pankkien verkkosivuilta näyttävillä huijaussivuilla. Myös Microsoftin nimissä tehdyistä huijauksista on annettu useita ratkaisuja. Ratkaisusuosituksia on annettu sekä asiakkaan että pankin eduksi tapauksesta riippuen.

Lue lisää »

 
 
 
Talouselama.fi / Tebatti

Suomi on edelläkävijä neuvonnan ja riidanratkaisun kehittämisessä

FINE on saavuttanut 50 vuoden merkkipaalun asiakkaiden auttamisessa. Kun ihminen kohtaa ongelmia vakuutus-, pankki- tai sijoitusasioissaan, on tärkeää, että hän saa kustannuksitta apua riippumattomalta ja asiantuntevalta taholta.

Asiakkaiden kysymykset ovat pitkälti samoja kuin aikaisemminkin. Valtavasta informaatiotulvasta huolimatta tietoa tarvitaan jopa enemmän kuin ennen. Myös digitalisaatio on selkeästi kasvattanut henkilökohtaisen neuvonnan tarvetta. 
Lue lisää Talouselämän Tebatti-artikkelista »

 

 
 
 
 

Päivityksiä henki- ja sairauskuluvakuutusoppaissa

Tuoreessa henkivakuutusoppaassa annetaan tietoa henkivakuutuksen ottamisesta, vakuutuksen voimassaolosta, korvauksista ja verotuksesta.
Lue: Perustietoa henkivakuutuksesta »

Päivitetyissä sairauskuluvakuutusoppaissa on tietoa asioista, joita kannattaa ottaa huomioon ennen vakuutuksen valintaa: terveysselvityksen merkityksestä, vakuutusten voimassaolosta sekä eri yhtiöiden tuotteista.

Lue: Opas aikuisten sairauskuluvakuutuksista »
Lue: Lapsen sairasukuluvakuutus - valintaopas »

 
 
 
 

FINE-webinaari:
Pinnalla neuvonnassa 2021

Aika: 8.12.2021, kello 13 - 14

Kerromme joulukuun webinaarissamme neuvonnassamme tänä vuonna esiin nousseista teemoista ja asiakkaiden kysymyksistä. Nostamme esiin tapausesimerkkejä niin vakuutuksista, pankkiasioista kuin sijoittamiseen liittyvistä kokonaisuuksista.

Mukana asiantuntijoitamme vakuutus-, pankki- ja sijoitussektoreilta.

Ilmoittaudu webinaariin tästä »

 

 
 


 

Porkkalankatu 1, 00180 Helsinki  |  www.fine.fi

 

 

Kerro kaverille
uutiskirjeestämme

 
 
 
  Powered by LianaMailer  
 

Lähetys epäonnistui. Tarkista, että täytit vaaditut kentät.

Palaute julkaisusta

Voit auttaa meitä kehittämään oppaidemme sisältöjä antamalla palautteesi

Kiitos!