Haku

Uutiskirje: FINE 50 vuotta - seminaarikooste

Uutiskirje: FINE 50 vuotta - seminaarikooste

ma 15. marraskuu 2021

Seminaarikooste 10.11.2021: FINE - Neuvontaa ja riidanratkaisua 50 vuotta
 

Marraskuu 2021

Jos luet viestin mieluummin selaimella, klikkaa tästä
 
 


 
 
 

FINE 50 vuotta: millä eväillä menestys jatkuu tulevina vuosikymmeninä?

Kuluttajien auttaminen, luottamus riidanratkaisujärjestelmään, asiantuntemus ja varautuminen toimintaympäristön tuleviin muutoksiin. Nämä neljä teemaa nousivat esiin FINEn menestyksen elementteinä seminaarissa, jossa juhlistettiin FINEn ja sen edeltäjien
50-vuotista historiaa.

Lue lisää »

 
 
 
FINEn hallituksen puheenjohtaja Astrid Thors

 

 

FINE auttaa työllään yksittäistä kansalaista

”FINE auttaa työllään yksittäistä kansalaista, mutta toiminnalla on myös laajempia yhteiskunnallisia vaikutuksia. Esimerkiksi digitaalisuuteen ja ilmastonmuutokseen liittyvät haasteet ovat vahvasti esillä FINEn juhlakirjassa”, varatuomari, FINEn hallituksen puheenjohtaja Astrid Thors kiitteli.

 
 
 
 

 

 

FINE 50 vuotta -juhlakirja on julkaistu!

Mukana 24 puheenvuoroa finanssialan historiasta, nykypäivästä ja tulevaisuudesta. Huikea artikkelikattaus on luettavissa myös juhlasivustollamme fine50.fine.fi.

Lue lisää »

 
 
 

 
 
 

"Jatkakaa!” ohjeistivat FINEn aiemman johdon ja sopijaosapuolten edustajat työtämme tulevina vuosina. Luottamus lautakuntien, johdon ja henkilöstön osaamiseen ja työn vaikuttavuuteen on vahva. Alan tulevien murrosten seuraaminen ja ymmärtäminen vaatii viisautta.  Lue lisää »

Kuvassa: FINEn aikaisempi toimitusjohtaja Irene Luukkonen ja johtaja Erik Sirén, johtaja Outi Haunio-Rudanko Kilpailu- ja kuluttajavirastosta, johtava neuvonantaja Erja Rautanen Finanssivalvonnasta sekä Finanssiala ry:n aikaisempi lainsäädäntöjohtaja Lea Mäntyniemi.

 
 
 

Yli puoli vuosisataa finanssialan osaamista

FINE 50 -juhlavuoden julkaisut kunnioittavat puoli vuosisataa toiminutta riippumatonta ja objektiivista asiakkaiden neuvontaa ja tuomioistuinten ulkopuolista riidanratkaisua.

Katso lyhyt video FINEn historiasta »

 

Kuuntele IhanFINE-podcastia

IhanFINE-podcastin jaksoissa käsitellään suomalaisen finanssialan ajankohtaisia ilmiöitä ja tulevia trendejä. IhanFINEssä keskustelevat FINEn toimitusjohtaja Elli Reunanen ja vaihtuvat asiantuntijavieraat.

Kuuntele IhanFINE podcastia tästä »

 
 
 

 
 
 

FINE - Neuvontaa ja riidanratkaisua 50 vuotta -seminaarin ohjelmassa oli mukana toiminnan kulmakivet eilisestä tähän päivään, esimerkkejä neuvonnan ja riidanratkaisun klassikoista ja uusista tuulista sekä pohdintaa oikeudellisen ratkaisutoiminnan tulevaisuudesta. Tilaisuudessa julkaistiin FINE 50 vuotta -juhlakirja. Tapahtumakooste nähtävissä pian YouTube-kanavallamme.

 

 
 


 

Porkkalankatu 1, 00180 Helsinki  |  www.fine.fi

 

 

Kerro kaverille
uutiskirjeestämme

 
 
 
  Powered by LianaMailer  
 

Lähetys epäonnistui. Tarkista, että täytit vaaditut kentät.

Palaute julkaisusta

Voit auttaa meitä kehittämään oppaidemme sisältöjä antamalla palautteesi

Kiitos!