Haku

Uutisia FINE 50v. juhlavuodesta ja kutsu webinaariin

Uutisia FINE 50v. juhlavuodesta ja kutsu webinaariin

ti 2. maaliskuu 2021

FINE 50v.-juhlavuoden sisältöä, artikkeleita ja podcasteja, kutsu webinaariin.
 

Maaliskuu 2021

Jos luet viestin mieluummin selaimella, klikkaa tästä
 
 


 
 
 

50 vuotta asiakaspalvelua osaavan asiantuntijakaartin voimin

 
 
 

FINEn edeltäjän, Kuluttajien vakuutustoimiston perustamisesta tulee tänä vuonna kuluneeksi 50 vuotta. On syytä juhlistaa puoli vuosisataa toiminutta riippumatonta ja objektiivista asiakkaiden neuvontaa ja tuomioistuimen ulkopuolista riidanratkaisua. Juhlavuoden aikana julkaisemme mielenkiintoista luettavaa ja kuunneltavaa niin meistä, finanssialaa koskevista ilmiöistä kuin juridisista erityiskysymyksistäkin. Mukana tulee olemaan vähän historiaa,
paljon tätä päivää sekä ajatuksia myös tulevaisuudesta. 

Tämä uutiskirje kokoaa alkupalat ensimmäisistä artikkeleista ja podcasteista uudessa juhlailmeessään. Mukana on otteita oman toimintamme muutoksista, koronailmiöstä sekä talousosaamisen vahvistamisesta. Avaamme juhlavuoden kunniaksi pian verkkosivuosion, jossa aineistoihin on helppo tutustua sitä mukaa, kun julkaisemme niitä. Kokoamme laajan kirjoittajajoukon artikkelit myös juhlakirjaksi vuoden lopussa.

Toivomme, että pääsemme juhlistamaan kirjan julkaisua yhdessä teidän kanssanne ja nostamaan samalla maljat menneille vuosikymmenille, nykyhetkelle ja tuleville vuosille. Sitä ennen juhlavuotemme sujuu meillä FINEssä työn merkeissä. 

Antoisia luku- ja kuunteluhetkiä julkaisujemme parissa!
Elli Reunanen, toimitusjohtaja
      

 
 
 
 

FINEn neuvonnassa kohdataan aina ihminen

Kokosimme FINEssä yhteensä yli 120 vuotta työskennelleiden viiden asiantuntijan kertomuksia ja kokemuksia ihmisten kohtaamisesta, auttamisesta ja ongelmien ratkaisemisesta.

Lue artikkelista lisää, millaista työnteko asiakaspalvelussa, neuvonnassa ja riitojen ratkaisussa on ollut sekä millaiseksi se on viime vuosina ja vuosikymmeninä kehittynyt. Pitkän linjan asiantuntijoillamme on kokemuspohjaa, näkemystä ja paljon ajattelua antavia mietteitä aiheesta.

Lue lisää »

 
 
 
 

Miten koronaviruspandemia on näkynyt FINEssä?

Kukaan ei osannut arvata tai ennakoida miten nopeasti laajenevan koronaviruspandemian vaikutukset näkyisivät FINEen tulevissa asioissa. Yhteydenottojen tulvalta onneksi vältyttiin.

Kaiken kaikkiaan ja toistaiseksi yhteydenottojen kokonaismäärä on jäänyt odotettua pienemmäksi. Sijoitusmarkkinoiden levottomuudet eivät ole näkyneet FINEssä, mutta matkavakuutuksista on kysytty paljon. Pankkiasioiden määrät eivät myöskään ole suuresti nousseet. Koronaepidemiasta seuranneet viranomaistoimet aiheuttivat kuitenkin yritysten keskeytysvakuutusten osalta meille yllätyksen.    Lue lisää »

 
 
 
 

Finanssisektorin rooli kansalaisten talousosaamisen edistämisessä

FINE julkaisee juhlavuotensa aikana asiantuntija-artikkeleita verkkosivuillaan ja kokoaa niistä kirjan.

Talousosaamisen asiantuntija Anu Raijas Suomen Pankista vastaa FINE 50 v. -juhlakirjaan tulevassa artikkelissaan kysymyksiin: Mikä on finanssisektorin rooli pitää yllä ja edistää kansalaisten talousosaamista? Mitä on tehty, tutkittu ja mitä jo tiedämme osaamisesta? Mitä pitäisi vielä tehdä ja mitä tavoitellaan talousosaamista edistävällä strategiaehdotuksella?

Lue artikkeli täältä »
Katso puhujaesittely ja johdanto »

 
 
 
 

IhanFINE-podcast - maailman parasta talousosaamista 2030!?

Historian ensimmäinen IhanFINE-podcast kertoo  suomalaisten talousosaamisen tilasta ja halusta olla maailman paras talousosaaja-maa.

FINEn toimitusjohtaja Elli Reunasen haastateltavana on Suomen Pankin talousosaamisen neuvonantaja Anu Raijas. Keskustelua käydään kaikesta siitä, mistä talousosaamisessa on kyse ja mitä voimme finanssisektorilla tehdä asioiden edistämiseksi.

IhanFINE-podcasteissa ruoditaan suomalaisen finanssialan ilmiöitä, havaintoja, trendejä ja lainsäädännöllisiä erityiskysymyksiä.
Kuuntele IhanFINE-podcast täältä »

 
 
   
 
 
 

Kutsu webinaariin: Omaisuusvakuutusten neuvonta ja riidanratkaisu FINEssä

tiistaina 16.3.2021, kello 13-14.

Webinaarissa käsitellään neuvonnassa esiin tulleita kysymyksiä ja tapauksia omaisuusvakuutuksista sekä käydään läpi viimeaikaista riita-asioiden ratkaisukäytäntöä.

FINEn asiantuntijoista mukana:
Jaostopäällikkö Tuomas Siirala
Vakuutusasiantuntija Hanna Salo

Tätä kutsua voi jakaa organisaatioissa eteenpäin!

Ilmoittaudu webinaariin täältä »

 

 
 


 

Porkkalankatu 1, 00180 Helsinki  |  www.fine.fi

 

 

Kerro kaverille
uutiskirjeestämme

 
 
  Tilaa uutiskirje, peruuta tilaus tai vaihda sähköpostiosoitteesi tästä.  
 
 
  Powered by Postiviidakko  
 

Lähetys epäonnistui. Tarkista, että täytit vaaditut kentät.

Palaute julkaisusta

Voit auttaa meitä kehittämään oppaidemme sisältöjä antamalla palautteesi

Kiitos!