Haku

Ennakkokutsu FINE-seminaariin, lääkevahingoista ja sidosryhmäkyselystä

Ennakkokutsu FINE-seminaariin, lääkevahingoista ja sidosryhmäkyselystä

to 16. kesäkuu 2022

Ennakkokutsu FINE-seminaariin 29.9, varaa aika kalenteristasi jo nyt. Lue lisää Vakuutuslautakunnan lääkevahinkojaoston toiminnasta ja sidosryhmäkyselyssä nousseista palautteista.
 

Kesäkuu 2022

Jos luet viestin mieluummin selaimella, klikkaa tästä
 
 
 

 
 
 
 
 

Maailman myllerrys näkyy viiveellä FINEssä

Meihin on otettu yhteyttä alkuvuoden aikana kutakuinkin edellisvuoden tahdissa. Maailman myllerrys ympärillämme näkyy meille tulevissa asiakasyhteydenotoissa vain vähän. Tyypillistä onkin, että toimintaympäristön muutokset tulevat fineläisten työpöydille pienellä viiveellä. Tästä esimerkkinä uutiskirjeessä oleva juttu lääkevahinkoasioista. Koronarokotteita annettiin suuria määriä viime vuonna ja nyt niihin liittyviä asioita on käsitelty Vakuutuslautakunnan lääkevahinkojaostolla.

Tässä uutiskirjeessämme on mukana lyhyt tiivistelmä kevään sidosryhmäkyselymme vastauksista. Kiitos kaikille vastanneille hyvästä ja tärkeästä palautteesta! Voimme iloksemme todeta, että vastaajien mielestä tekemisemme ja toimintamme ovat hyvällä tasolla ja vastaavat niitä odotuksia, joita sidosryhmillä toimintaamme kohtaan on. Parannettavaa on tietenkin aina ja työ mm. FINEn tunnettuuden kasvattamiseksi jatkuu edelleen. Palautteenne ja kehitysehdotuksenne tulevat huomioiduiksi uuden strategian ja toiminnan suunnittelussa. Kerromme uutiskirjeessä myös uusista nettisivuistamme, joiden myötä toivomme sivustolla vierailevien asiakkaiden löytävän helposti tietoa ja apuja kysymyksiinsä.

Aurinkoista kesää ja rentouttavaa lomaa, kun sen aika koittaa!
Elli Reunanen, toimitusjohtaja, FINE

 
 
 
 

Lääkevahinkoasiat ratkaistaan lääkevahinkojaostossa

FINEen otetaan yhteyttä hyvin monenlaisissa lääkevahinkokysymyksissä. Neuvoa kysytään lääkevahinkovakuutuksen sisällöstä, korvattavuuden yleisistä edellytyksistä ja muutoksenhakuasioista. Riita-asioissa on useimmiten kyse syy-yhteysarvioinnista.

Suurin osa tämän vuoden aikana FINEen saapuneista yhteydenotoista on liittynyt koronavirusrokotteisiin. Myös selvästi suurin osa lääkevahinkojaoston käsiteltäväksi saatetuista noin 30 riita-asiasta on ollut koronarokotuksiin liittyviä. 

Lue tiedote »

 
 
 
Se

 

Ennakkokutsu

Finanssiasiointi - palveluiden käyttö ja osaamisvaatimukset 29.9.2022 kello 13 - 16

Varaa aika kalenteriisi jo nyt! Tulossa mielenkiintoisia esityksiä ja keskustelua.

 

 
 
 
 

Paljon positiivista palautetta

Sidosryhmäkyselyymme vastanneet yhteistyökumppanimme antoivat meille paljon positiivista palautetta asiantuntemuksesta, ammattitaidosta, yhteistyökyvystä, lähestyttävyydestä ja puolueettomuudesta.

Toiminnan vaikuttavuutta pidettiin hyvänä sekä yhteiskuntaan että sidosryhmiin päin. Kokonaiskouluarvosana kipusi neuvonnan ja riidanratkaisun osalta huikeaan arvosanaan 8.9 (asteikolla 4-10).

Eniten kehittämisehdotuksia ja toiveita tuli tunnettuuden lisäämisestä ja riidanratkaisun nopeudesta.

Lue lisää »

 
 
 
 

FINEn uudet verkkosivut avattu!

Uudet Fine.fi -verkkosivut palvelevat erilaisten käyttäjien tarpeita aiempaa monipuolisemmin. Sivuston selkeiden valikoiden kautta tavoittaa neuvonnan sujuvasti, pääsee tutustumaan usein kysyttyihin kysymyksiin vastauksineen sekä aiemmin annettuihin ratkaisusuosituksiin. Mukana on laajasti tietoa vakuutus-, pankki- ja sijoitusasioista, joissa voimme olla avuksi.

Sivustolta löytyy edelleen laaja valikoima oppaita finanssiasioista. Myös käyttäjäkokemusta on parannettu erityisesti mobiilissa.

Tervetuloa sivuille Fine.fi »

 
 
 
 

Neuvonta palvelee kesälläkin

Kesälomakuukaudet eivät tuo suuria muutoksia FINEn puhelinneuvontaan.

Puhelinneuvonta ja chat palvelevat juhannuksesta heinäkuun loppuun, maanantaista torstaihin kello 10-15 numerossa 09 6850 120. 

Aurinkoista kesää!

 
 


 

Porkkalankatu 1, 00180 Helsinki  |  www.fine.fi

 

 

Kerro kaverille
uutiskirjeestämme

 
 
 
  Powered by LianaMailer  
 

Lähetys epäonnistui. Tarkista, että täytit vaaditut kentät.

Palaute julkaisusta

Voit auttaa meitä kehittämään oppaidemme sisältöjä antamalla palautteesi

Kiitos!