Haku

Avoimet työpaikat

FINE on vakuutus-, pankki- ja arvopaperialan asiakasneuvontatoimisto ja riidanratkaisuelin. FINE on toiminut valtakunnallisena finanssialan ombudsman-instituutiona 45 vuoden ajan. FINEn toiminta perustuu Finanssivalvonnan, Kilpailu- ja kuluttajaviraston sekä Finanssialan Keskusliiton väliseen sopimukseen. FINEn kuluttaja-asioiden riidanratkaisutoimintaa sääntelee lainsäädäntö. FINEen tulee vuosittain noin 10 000 uutta asiaa. FINE edistää myös asiakkaiden finanssiosaamista ja ottaa osaa finanssialan lainsäädäntötyöhön. FINE tunnetaan riippumattomana, asiantuntevana ja tehokkaana yhteistyötahona. 

Haemme FINEen

TOIMITUSJOHTAJAA

joka vastaa organisaation kehittämisestä, taloudesta ja päivittäisestä toiminnasta. Toimitusjohtaja raportoi hallitukselle. Monipuoliseen työhön kuuluu niin henkilöstön kuin toimintojenkin johtamista, sidosryhmäyhteistyötä, lainsäädännön valmisteluun osallistumista, tiedottamisesta vastaamista sekä kansainvälistä yhteistyötä.

Tehtävä vaatii juridisen koulutuksen sekä arvopaperi-, pankki- ja vakuutusasioiden tuntemusta. Lisäksi edellytämme käytännössä osoitettua organisointikykyä, esimieskokemusta, nuhteettomuutta sekä englannin ja ruotsin kielen taitoa. Hyvät yhteistyötaidot on oleellinen asia. 

Työ alkaa 12.6.2017 tai kesällä sopimuksen mukaan. Hakemus ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen pyydetään toimittamaan 17.2.2017 mennessä osoitteeseen rekrytointi@fine.fi.

Lisätietoja tehtävästä antavat FINEn hallituksen puheenjohtaja Metropoliitta Ambrosius, puhelin 0102779710, tavoitettavissa tiistaina 7.2.2017 klo 14-16 tai toimitusjohtaja Irene Luukkonen, puhelin 0503030265, tavoitettavissa keskiviikkona 8.2. klo 9-12 ja keskiviikkona 15.2.2017 klo 10-12.

 

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - 

 

FINE on vakuutus-, pankki- ja arvopaperialan asiakasneuvontatoimisto ja tuomioistuimelle vaihtoehtoinen riidanratkaisuelin. Olemme toimineet 45 vuoden ajan finanssialan asiakkaiden, palveluntarjoajien ja valvovien viranomaisten yhteistyöfoorumina. FINE tunnetaan riippumattomana, asiantuntevana ja tehokkaana yhteistyötahona.

Haemme FINEen

VASTAAVAA LAKIMIESTÄ

vahvistamaan riidanratkaisutoimintaamme. Vastaat toimialueesi riidanratkaisusta FINEssä ja toimit esittelijänä FINEn Vakuutuslautakunnassa. Odotamme sinulta OTK- tai OTM-tutkintoa ja vankkaa työkokemusta vahinkovakuutuksen saralla, erityisesti omaisuusvakuutuksista.

Työtapasi on itsenäinen ja vastuullinen. Tarvitset myös hyvän suomen, ruotsin ja englannin kielen taidon ja kyvyn omaksua sähköisten asia- ja asiakashallintajärjestelmien käytön. Varatuomarin arvo ja muu aiempi riidanratkaisukokemus on suureksi eduksi.

FINEssä voit kehittyä ammatillisesti. Joustavassa työyhteisössämme saat vastuuta, vapautta järjestää omaa työtäsi ja tukea muilta asiantuntijoiltamme. Työkenttäsi on monipuolinen, ja kokemuksen karttuessa sinulla on mahdollisuus osallistua esimerkiksi tuotevertailujemme ja valintaoppaidemme laadintaan.

Toimitilamme sijaitsevat hyvien liikenneyhteyksien varrella. Työsopimus on toistaiseksi jatkuva. Työ alkaa 15.3.2017 tai sopimuksen mukaan.

Lisätietoa tehtävästä antaa toimitusjohtaja Irene Luukkonen, puh. 050 3030 265, tavoitettavissa ke 8.2.2017 klo 9.00–12.00 ja ke 15.2.2017 klo 10.00–12.00. Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen viimeistään 17.2.2017 sähköpostitse osoitteeseen rekrytointi@fine.fi.