Uutiset

Kotieläinten aiheuttamien vahinkojen korvaaminen

ma 13. huhtikuu 2015

Mitä korvataan, kun kissan tassuhaava pilasi itämaisen maton, kollikissa aiheutti ison palovahingon tai koira huiskautti hännällään kännykän pirstaleiksi? Uusi vertailu selvittää miten koti- ja vastuuvakuutukset korvaavat kissan ja koiran aiheuttamia vahinkoja.

Seuraeläinvakuutukset – Vertailu kissan ja koiran aiheuttamien vahinkojen korvaamisesta koti- ja vastuuvakuutuksista –julkaisusta selviää käytännön esimerkkien avulla minkälaisia henkilö- ja esinevahinkoja koti- ja vastuuvakuutuksista korvataan. Mukana on perustietoa vahinkojen korvaamisesta sekä vertailutietoa eri vakuutusyhtiöiden tarjoamista vakuutuksista.

Lisätietoa kissa- ja koiravakuutusten hinnoista sekä vertailutietoa seuraeläinten perusvakuutuksista ja eläinlääkärikuluvakuutuksista löydät oppaasta: Seuraeläinvakuutukset – Vertailu kissa- ja koiravakuutusten hinnoista ja vahinkojen korvaamisesta.

Seuraeläinvakuutusten myöntämiseen, vakuutusturvan laajuuteen ja vakuutuksen keskeiseen sisältöön liittyviä asioita löydät oppaasta: Seuraeläinvakuutukset – Vertailu kissan ja koiran vakuuttamisesta tapaturmien, sairauksien ja kuoleman varalta.

Lue: Seuraeläinvakuutukset - Vertailu kissan ja koiran aiheuttamien vahinkojen korvaamisesta koti- ja vastuuvakuutuksista.