Uutiset

Kesälläkin myrskyää ja puita kaatuu…

pe 2. heinäkuu 2021

Ota runsaasti kuvia tapahtuneesta, jotta voit selvittää vahingon laajuuden vakuutusyhtiöllesi. Myös säätietoja kannattaa ottaa talteen. Ota myös yhteyttä omaan vakuutusyhtiöösi ja tee vahinkoilmoitus.

Monista vakuutuksista korvataan myrskyjen aiheuttamia vahinkoja. Rakennuksille, irtaimistolle ja piha-alueelle aiheutuneita myrskyvahinkoja ja lisävahinkojen torjuntakustannuksia voidaan korvata koti- tai maatilavakuutuksesta. Metsävahinkoja voidaan korvata metsävakuutuksesta. Ajoneuvolle aiheutuneita myrskyvahinkoja korvataan törmäys- tai luonnonilmiöosan sisältävästä autovakuutuksesta.

Vahinkojen välttämiseksi kiinnitä huomiota erityisesti lähellä asuinrakennuksia olevien puiden kuntoon ja niiden kaatumisriskiin. Tarkista myös kattorakenteet, ovatko ne kunnossa ja varmista, että sadevesi pääsee estettä sadevesikaivoihin. Myös omaa vakuutusturvaa on hyvä tarkistaa ja aika ajoin päivittää vastaamaan omaa tarvettaan. Vakuutusten korvauspiirissä ja vakuutusehdoissa on eroja ja tarkempia tietoja oman vakuutuksen korvauspiiristä saat omasta vakuutusyhtiöstäsi.

Lue lisää uutisesta: Monet vakuutukset korvaavat myrskyvahinkoja.

Tutustu oppaaseen: Myrskyt ja muut luonnonilmiövahingot

Uutinen 2.7.2021

Article line divider

Kommentointi

Otsikko:
Kommentti:
Nimi:
 

Lähetys epäonnistui. Tarkista, että täytit vaaditut kentät.

Palaute julkaisusta

Voit auttaa meitä kehittämään oppaidemme sisältöjä antamalla palautteesi

Kiitos!

Ole ystävällinen ja vastaa seuraaviin väittämiin