Uutiset

Etsimme joukkoomme Vakuutusasiantuntijaa

to 11. helmikuu 2021

Tule asiantuntijaksi FINE Vakuutus- ja rahoitusneuvontaan!

FINE neuvoo ja ratkaisee riitoja vakuutus-, pankki- ja sijoitusasioissa. Olemme riippumaton ja luotettava kumppani finanssialan asiakkaille ja sidosryhmillemme. Haluamme 25 fineläisen voimin edistää asiakkaiden oikeuksien toteutumista ja kehittää hyviä käytänteitä finanssialalla. Tällä työllämme on pitkät perinteet.

Rautaisten asiantuntijoidemme joukossa on nyt avoinna paikka uudelle vakuutusasiantuntijalle. Oletko se Sinä? 

Tehtävän kuvaus

Vakuutusasiantuntijan tehtävänä on asiakkaiden neuvonta vakuutusasioissa ja niihin liittyvissä ongelmatilanteissa. Neuvontaa tehdään sekä puhelimessa että kirjallisesti. Lisäksi asiantuntijamme osallistuvat monipuolisten julkaisujemme ideointiin ja työstämiseen sekä laativat erilaisia tietoaineistoja. Neuvontatyö on perusluonteeltaan oikeudellista, mutta ennen kaikkea se on hyvin erilaisissa tilanteissa olevien asiakkaiden kohtaamista.

Arvostamme

Sinulla on tehtävään soveltuva ammattikorkeakoulu- tai korkeakoulututkinto ja kokemusta vahinkovakuutuksista sekä asiakaspalvelusta. Lisäksi odotamme Sinulta


Tarjoamme

 

Lisätietoja tehtävästä antaa johtava neuvonantaja Ville Raulos, puh. 09 6850 1232, tiistaina 16.2.2021 klo 10-11 ja torstaina 18.2. klo 13-14.

Työsuhde alkaa mahdollisimman pian ja käsittelemme hakemuksia heti niiden saavuttua. Jos kiinnostuit, lähetäthän hakemuksesi palkkatoiveineen 26.2. mennessä osoitteeseen info@fine.fi

 

 

Article line divider

Kommentointi

Otsikko:
Kommentti:
Nimi:
 

Lähetys epäonnistui. Tarkista, että täytit vaaditut kentät.

Palaute julkaisusta

Voit auttaa meitä kehittämään oppaidemme sisältöjä antamalla palautteesi

Kiitos!