Haku

Etsimme uutta toimitusjohtajaa

FINE Vakuutus- ja rahoitusneuvonnan (FINE) tehtävänä on neuvoa kuluttajia, pienyrittäjiä ja niihin verrattavia asiakkaita heidän vakuutus-, pankki- ja sijoitustoiminnan ongelmatilanteissaan. FINE on tuomioistuimelle vaihtoehtoinen riidanratkaisuelin, joka antaa ratkaisusuosituksia vakuutus-, pankki- ja sijoitustoimintaan liittyvissä erimielisyystilanteissa. FINE pyrkii edistämään finanssialan asiakkaiden etua ja alan käytäntöjen tervettä kehitystä. Osallistumme myös lainsäädännön valmisteluun. FINEn toiminta perustuu Finanssivalvonnan, Kilpailu- ja kuluttajaviraston sekä Finanssiala ry:n väliseen sopimukseen. Lue lisää osoitteessa www.fine.fi.

Nykyisen toimitusjohtajan siirtyessä muihin tehtäviin

ETSIMME NYT UUTTA TOIMITUSJOHTAJAA

Toimitusjohtajana vastaat FINEn päivittäisen toiminnan johtamisesta ja laajasta sidosryhmätyöskentelystä. Johdat FINEn noin 30 henkilön toimistoa ja vastaat FINEn budjetoinnista, varainkäytöstä ja toiminnan kehittämisestä. Varmistat, että FINEn tehtävä neuvojana ja tuomioistuimen ulkopuolisena riidanratkaisijana toteutetaan riippumattomasti ja objektiivisesti. Vastaat FINEn vaikuttavauuden ja yhteiskunnallisen näkyvyyden kehittämisestä.

Tehtävä tarjoaa laajan näköalapaikan vakuutus-, pankki- ja sijoitusasioihin ja finanssialan toimintaan ja kehitykseen.

Toimitusjohtajan tehtävän menestyksekäs hoitaminen edellyttää, että

  • olet yhteistyökykyinen, mutta roolissasi tiukasti riippumattomuudessa ja objektiivisuudessa pitäytyvä finanssialan ammattilainen. Sijoitus-, pankki- ja vakuutusasiat ovat Sinulle ennestään tuttuja.
  • olet kokenut esimies, taitava organisoija ja itsenäinen vastuunkantaja
  • olet taitava viestijä etkä kavahda esiintymistä
  • olet suorittanut ylemmän oikeustieteellisen korkeakoulututkinnon, suoritettu tuomioistuinharjoittelu tai muu riidanratkaisutoiminnasta hankittu kokemus on etu

Hakemukset ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen voi toimittaa osoitteeseen rekrytointi@fine.fi viimeistään maanantaina 3.10.2022. Lisätietoja tehtävästä antavat FINEn hallituksen puheenjohtaja Astrid Thors (p. 050 525 2557) maanantaina 19.9. klo 15–17 ja tiistaina 27.9. klo 15–17 sekä toimitusjohtaja Elli Reunanen (p. 050 527 9717) keskiviikkona 21.9. klo 10–12 ja keskiviikkona 28.9. klo 14–16.

Lähetys epäonnistui. Tarkista, että täytit vaaditut kentät.

Palaute julkaisusta

Voit auttaa meitä kehittämään oppaidemme sisältöjä antamalla palautteesi

Kiitos!