Haku

Miten kilpailutat vakuutuksesi ja vakuutat viisaasti?

Vakuutusten kilpailuttaminen, niiden laaja valikoima, erot ja yhtäläisyydet, sekä hinta mietityttävät monia vakuutusten valintahetkellä. Olenko valitsemassa oikein? Minkälaista vakuutusturvaa tarvitsen ja mitä olen siitä valmis maksamaan? Vakuutusten kilpailuttamista pidetään usein hankalana ja paljon aikaa vievänä työnä, johon on vaikea ryhtyä. Vaakakupin toisessa päässä kuitenkin painaa se hyöty, jonka euroissa mahdollisesti säästää. Vertailemalla ja kilpailuttamalla tulee samalla, ikään kuin vahingossa, myös mietittyä minkälaista turvaa vakuutuksen avulla haetaan. Mitä sitten oikeastaan on viisas vakuuttaminen? Teimme tiiviin oppaan aiheesta, lue siitä lisää.

'Vakuuta viisasti' on tiivis ja helppolukuinen opas vakuutusten kilpailuttamisesta. Oppaassa on ohjeet mitä huomioida, kun kilpailutat vakuutuksia esimerkiksi puhelimessa, internetissä tai vakuutusyhtiön konttorissa. Mukana on myös ohjeet mitä huomioida, kun pyytää tarjousta ja paljon vinkkejä omavastuun valinnasta, eri alennuksista sekä vanhojen ja uusien vakuutusten vertailusta.

Erityistä huomiota -osiossa painotetaan muun muassa henkilövakuutuksille ja oikeusturvavakuutukselle ominaisia seikkoja, terveysselvityksen merkitystä ja sitä, miten vakuutusten irtisanominen saattaa vaikuttaa jonkun toisen vakuutuksen voimassaoloon. Kilpailutuksen yhteydessä kannattaa huomioida myös mahdolliset päällekkäiset vakuutukset.

 

Lähetys epäonnistui. Tarkista, että täytit vaaditut kentät.

Palaute julkaisusta

Voit auttaa meitä kehittämään oppaidemme sisältöjä antamalla palautteesi

Kiitos!