Haku

Vuosikymmeniä finanssialan vastuutehtävissä, toimitusjohtaja Luukkonen ja johtaja Sirén eläkkeelle

Pitkään finanssialan eri johtotehtävissä toimineet toimitusjohtaja Irene Luukkonen ja johtaja Erik Sirén jäävät eläkkeelle 1.8.2017. FINE on kasvanut runsaan kahdeksan vuoden toimintansa aikana merkittäväksi finanssialan neuvontatoimistoksi ja riidanratkaisijaksi.

Kuluttajien vakuutustoimiston, Vakuutuslautakunnan ja vuodesta 2009 alkaen FINEn Vakuutus- ja rahoitusneuvonnan toimitusjohtajana toiminut Irene Luukkonen on luotsannut tuomioistuimen ulkopuolista riidanratkaisua vuodesta 1981 lähtien. FINE on vuosien saatossa vakiinnuttanut asemansa luotettavana ja riippumattomana finanssiasioiden neuvontatoimistona ja riidanratkaisuelimenä.  

Johtaja Erik Sirén käynnisti yhdessä Rahoitustarkastuksen, Kuluttajaviraston ja Suomen Pankkiyhdistyksen kanssa Pankkialan Asiakasneuvontatoimiston vuonna 1998 sekä yhdessä Osakesäästäjien Keskusliiton, Rahoitustarkastuksen ja Suomen Pankkiyhdistyksen kanssa Arvopaperilautakunnan vuonna 2002. Sirén toimi vetäjänä näissä organisaatioissa FINEn fuusioon saakka. FINEssä Sirén on vastannut pankki- ja arvopaperitoiminnoista sekä toiminut toimitusjohtajan varamiehenä.

FINEn perustajasopijaosapuolet ovat Finanssivalvonta, Kilpailu- ja kuluttajavirasto ja Finanssialan Keskusliitto.

Lähetys epäonnistui. Tarkista, että täytit vaaditut kentät.

Palaute julkaisusta

Voit auttaa meitä kehittämään oppaidemme sisältöjä antamalla palautteesi

Kiitos!