Haku

Toimintaohjeita myrskyn jälkeen

Estä myrskyvahingoissa mahdolliset lisävahingot mahdollisuuksiesi mukaan, muista olla kuitenkin varovainen. Ole yhteydessä omaan vakuutusyhtiöösi.

Kiira-myrsky on aiheuttanut paljon vahinkoja. Mikäli omaisuuttasi on kohdannut vahinko, tulisi lisävahinkojen syntymistä estää tai rajoittaa mahdollisuuksien mukaan, esimerkiksi suojaamalla rikkoutunut katto väliaikaisesti. Kaikki vaaralliset raivaus- ja muut työt on syytä jättää ammattilaisille. Pudonneisiin tai maassa oleviin sähköjohtoihin ei saa koskea.

Ilmoittakaa sattuneesta vahingosta omalle vakuutusyhtiöllenne. Vahinkoja kannattaa dokumentoida myös itse esimerkiksi ottamalla valokuvia.

Rakennuksille, irtaimistolle ja piha-alueelle aiheutuneita myrskyvahinkoja ja lisävahinkojen torjuntakustannuksia voidaan korvata koti- tai maatilavakuutuksesta. Metsävahinkoja voidaan korvata metsävakuutuksesta. Ajoneuvolle aiheutuneita myrskyvahinkoja voidaan korvata törmäys- tai luonnonilmiöosan sisältävästä autovakuutuksesta.

Vakuutusten korvauspiirissä ja vakuutusehdoissa on eroja. Tarkempia tietoja vakuutuksenne korvauspiiristä saatte omasta vakuutusyhtiöstänne.

Lähetys epäonnistui. Tarkista, että täytit vaaditut kentät.

Palaute julkaisusta

Voit auttaa meitä kehittämään oppaidemme sisältöjä antamalla palautteesi

Kiitos!