Haku

Kotivakuutus ja tuotevakuutukset 2017 - Esimerkki pienen kodin irtaimiston vakuuttamisesta

Oppaassa verrataan pienen kodin irtaimiston laajaa kotivakuutusta sekä erillisiä tuotevakuutuksia, jotka asiakas voi halutessaan ostaa tuotteen kaupan yhteydessä. Irtaimiston kotivakuutuksella vakuutetaan tavanomainen koti-irtaimisto. Tuotevakuutuksella vakuutetaan ainoastaan kyseinen kaupan kohteena oleva tuote, kuten esimerkiksi televisio tai matkapuhelin.

Oppaan alussa on yleistä tietoa koti-irtaimiston vakuutuksesta ja vahinkojen korvaamisesta sekä pienen kodin koti-irtaimiston laajan vakuutuksen hintavertailu. Kolmannessa luvussa on perustietoa tuotevakuutuksista. Taulukoissa on esitelty neljä markkinoilla myynnissä olevaa tuotevakuutusta (tuotevakuutus televisiolle, tietokoneelle, matkapuhelimelle ja silmälaseille). Oppaan neljännessä luvussa on korvausesimerkkejä, joissa on vertailtu kotivakuutuksen ja tuotevakuutusten perusteella saatavia korvauksia kuudessa eri vahinkotapahtumassa. Lisäksi oppaaseen sisältyy viimeisenä osiona lyhyt luonnehdinta tavaran myyjän virhevastuuta, takuuta ja vakuutuksia koskevista pääsäännöistä.

Tarkan tiedon vakuutuksista saa vakuutusehdoista, vakuutuskirjasta, tuoteselosteesta ja muusta vakuutusyhtiön antamasta materiaalista.

Lähetys epäonnistui. Tarkista, että täytit vaaditut kentät.

Palaute julkaisusta

Voit auttaa meitä kehittämään oppaidemme sisältöjä antamalla palautteesi

Kiitos!